Általános információk

 

A 62. MSV hivatalos nyelve magyar, míg a 6. Kínai – Magyar Szimpóziumé angol. Magyarországi kutató- és felsőoktatási intézményben kutatást végző külföldi hallgatóknak szakmai munkájuk angol nyelven történő bemutatására is lehetőséget biztosítunk. A rendezvény keretében a Török Tibor Emlékérem átadására kerül sor. Mind szóbeli, mind poszter előadásokat elfogadunk, de a szóbeli előadásokat részesítjük előnyben. Szívesen fogadunk a tudomány és ipar határterületet bemutató bármilyen előadást is. A 62. MSV és a 6th Sino-Hungarian Symposium rendezvényekre bejelentett előadások maximum 4 oldalas összefoglalói a három rendezvény közös kiadványában jelennek meg. A szóbeli előadások jellemzően 15 percesek, melyeket 5 perc vita követ.

Az MKE a 62. MAGYAR SPEKTROKÉMIAI VÁNDORGYŰLÉSSEL azonos helyszínen és időpontban, önálló, párhuzamosan lebonyolított rendezvényként kívánjuk megszervezni a XIV. Környezetvédelmi Analitikai és Technológiai Konferenciát (http://www.mke.org.hu/KAT2019/) és a 6th Sino-Hungarian Symposium on Environmental Protection rendezvényt. A közös érdeklődésre számot tartó előadásokra való tekintettel, a tudományos program kialakítása során, igyekszünk biztosítani a három rendezvény közötti átjárás lehetőségét.

E rendezvények hagyományosan kiállítást szerveznek a szakterületekhez kapcsolódó műszer-, vegyszer- és laboratóriumi eszközgyártó, valamint könyvforgalmazó cégek részére. 

 

MINDEN RÉSZTVEVŐT SZERETETTEL VÁR A SZERVEZŐ BIZOTTSÁG!

Prof. Dr. Záray Gyula
tiszteletbeli elnök

Dr. Mihucz Viktor Gábor
elnök
Dr. Ziegler Ildikó
titkár

 

                                        

Go to top